Livet i Clerkenwell

Posted by: Linda / Category: ,

Sådär ja! Vi har varit lite dåliga på att uppdatera här eftersom vi haft mycket annat för oss, men vi ska försöka sammanfatta veckan så gott det går!

I fredags flyttade vi in i det lilla blå huset i Clerkenwell. Vi bor med två arkitekter som vi inte ser så mycket av eftersom britter tydligen inte spenderar värst mycket tid i sina hem, men de är trevliga och vi börjar känna oss hemma i huset. På dagarna har vi den senaste veckan mest varit ute och gått hela dagarna. Igår, till exempel, skulle vi ta en väldigt kort promenad (eftersom vi började bli trötta på att vandra runt 6h om dagen), men helt plötsligt hade vi hamnat i Picadilly, och det utan att ha ont i fötterna - det är inte alls särskilt långt med andra ord.


En sak som gör att avstånden känns extra korta är att det finns så fantastiskt mycket att se överallt. På vägen till Picadilly, t.ex, snubblade vi på en hel liten marknad med bara lyx- och bröllopstema; ostron, champagne, folk i 1800-talsutstyrsel m.m, allt i ett kvarter fullkomligt späckat med smyckesaffärer. Det är lite lustigt så med butikerna här i stan, för alla affärskategorier ligger samlade i klumpar på samma gator. Hittar man en musikaffär så kan man räkna med att det ligger 20 till i samma kvarter. På en gata hittade vi bara elektronik och på en annan fanns ett flertal dansaffärer. Vi har lite svårt att förstå hur det fungerar, med konkurrens och allt, men som konsument är det ju praktiskt på sätt och vis.


I morgon ska vi ta ordentliga tag i jobbsökandet, och vi ska framöver se till att uppdatera här oftare, eftersom det är svårt att skriva vad man gjort när en hel vecka passerat. Eftersom det blivit en hel del bilder tagna så har vi skapat ett album för er att kika runt i. Klicka ->här<- för att komma dit!
Vi fick även veta att det varit problem med att kommentera här på bloggen, om man inte varit inloggad, men det är ordnat nu så det är bara att skriva på! Vore kul att veta vem som läser.

För övrigt så har vi det fantastiskt bra!
//Linda & Erik


3 kommentarer:

  1. Unknown Says:

    Hej, det var roligt att se.Verkar ju riktigt mysigt hos er.
    Kram från mamma Mia

  1. Anonymous Says:

    Underbart att ni har det så bra! Jag läser allt som skrivs!

    Kramar från andra mamman, Britt :)

  1. Anonymous Says:

    LINDA OCH ERIK! FLYTTA HEM TILL KARLSTAD NU! JAG SAKNAR ER!!!

    PUSS TILL ER BÅDA.

    / Annso

Post a Comment