Vid Världens Ände

Posted by: Erik / Category:


...säljer de öl. Camden's mysigaste (tror vi iallafall) pub 'World's End' hade god "bitter" och bra trubadurer - som tyvärr byttes ut mot tonåriga hårdrockare som gjorde sin förmodligen första spelning under kvällen; inte lika bra, direkt. Likväl, där avslutade vi dagen igår, efter en heldag på Camden Market - tredje gången, och nu upptäckte vi bara 70 nya marknadsstånd. Vi börjar misstänka att Camden är oändligt.


Idag var det ett fantastiskt härligt väder, så vi bestämde oss för eftermiddagspicnic i Hyde Park.
Med baguetter, röror, jordgubbar, smoothies och annat gôtt gav vi oss iväg. Det tar en stund att åka buss i den här staden, men vi kunde fördriva tid med att studera galna cyklisters dödsföraktande bragder.
Väl framme i parken gick solen självklart i moln. Det var varmt iallafall, och med all fantastisk mat vi hade med oss gjorde det inte värst mycket att solen gömde sig.
Vi tittade på fåglar, hittade skogsvaktarn's hus mitt i parken, och "det gamla polishuset" - snygga byggnader.

Idag var det sommarsolståndet, så i morse befann sig 20,000 personer vid stonehenge för att invänta soluppgången. Förra året var det 36,000 där. Nästa år ska vi också vara på plats!

I övrigt har vi det bra, även om vi inte fått några besked om jobb än. Det kommer väl snart.

Fotoalbumet har fyllts på - här är en ny länk (klicka på bildspelet nedan). Ni som har googlekonton kan kommentera direkt på bilderna också.

//Linda & Erik



4 kommentarer:

  1. Annso Says:

    Vad roligt att titta igenom alla bilder :D
    Ser riktigt mysigt ut.

  1. Erik Says:

    Ja, här är det mysigt värre :-)

  1. Unknown Says:

    Jättefräsch mat ni äter, tur att det finns annat än friterade dinosar.Ha det bra, kram från mamma mia

  1. Erik Says:

    Ja, maten är helt fantastisk här - särskilt skoj att det är så naturligt med vegetariskt här; finns överallt, och med lite mer skaparglädje än man är van vid. Inga nödlösningar alltså :) burgare gjord på en skiva svamp var rätt käckt.

Post a Comment